Stanovení hodnoty společnosti Shell Czech Republic a.s. - Sýkora, Jan; Scholleová, Hana, 1964-; Balla, Ján; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Diplomová práce stanovuje hodnotu společnosti Shell Czech Republic a.s. Zaobírá se finanční analýzou, strategickou analýzou a samotným stanovením hodnoty pomocí modelu Discounted Cash Flow. Tyto techniky jsou nejprve rozebrány v teoretické rovině a následně předvedeny na praktickém příkladě.
Vedoucí práce: Hana Scholleová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; finanční analýza; diplomové práce; financial analysis; master's theses