Virální marketing - Česalová, Tereza; Zamazalová, Marcela; Haas, Robert; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Práce se zabývá virálním marketingem jako jednou ze složek komunikačního mixu na internetu. Představuje virální marketing i jako metodou kultivace návštěvnosti. V praktické části analyzuje některé uskutečněné virální kampaně. Shrnuje obecný postup při přípravě a realizaci virálních kampaní.
Vedoucí práce: Marcela Zamazalová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; internetový marketing; diplomové práce; Internet marketing; master's theses