Analýza schopnosti společnosti Hermano PR, s. r. o. plnit požadavky normy ISO 9001 - Szabová, Andrea (2007)
Smyslem práce je zjistit, zda a nakolik je společnost Hermano PR připravena splnit požadavky normy ISO 9001. Organizace pocítila nutnost změnit styl svého řízení a má zájem implementovat systém managementu kvality. Cílem práce je poukázat na silná a především slabá místa a nedostatky, které budou díky zavedení QMS odstraněny.