Analýza schopnosti společnosti Hermano PR, s. r. o. plnit požadavky normy ISO 9001 - Szabová, Andrea; Plášková, Alena, 1949-; Pincová, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Smyslem práce je zjistit, zda a nakolik je společnost Hermano PR připravena splnit požadavky normy ISO 9001. Organizace pocítila nutnost změnit styl svého řízení a má zájem implementovat systém managementu kvality. Cílem práce je poukázat na silná a především slabá místa a nedostatky, které budou díky zavedení QMS odstraněny.
Vedoucí práce: Alena Plášková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; public relations; služby; diplomové práce; public relations; service industries; master's theses