Technologie Microsoft SharePoint v podnikové praxi - Kapitán, Petr; Kunstová, Renata, 1962-; Marek, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Cílem této práce je představení a zhodnocení přínosů technologií Microsoft SharePoint. Stěžejními produkty jsou zde Windows SharePoint Services a jejich nadstavba Microsoft Office SharePoint Portal Server. Popsána je základní architektura, základní stavební prvky, webové části, principy bezpečnosti nebo možnosti vyhledávání a customizace. Samostatná kapitola je věnována i možnostem vývoje webových aplikací na platformě SharePoint.
Vedoucí práce: Renáta Kunstová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: informatika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses