Proměny konkurence na českém telekomunikačním trhu - Ryba, Jakub; Střížová, Vlasta, 1946-; Dočkálek, Libor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Diplomová práce ?Proměny konkurence na českém telekomunikačním trhu? je zaměřena především na analýzu nedávného turbulentního vývoje telekomunikací v České republice. Se zaměřením na společnost Telefónica O2 Czech Republic,a.s. práce popisuje hlavní faktory, které telekomunikační trh utvářely v uplynulých letech ? zabývá se významnými tržními aliancemi i otázkou regulace odvětví. Závěr práce je věnován hlavním trendům v telekomunikacích, kterými jsou především fixní a mobilní konvergence, VoIP, sítě třetí generace (3G), mobilní virtuální operátoři (MVNO) a televize přes IP (IPTV).
Vedoucí práce: Vlasta Střížová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: informatika [obor dipl. práce]; internet; konkurence; telekomunikace; diplomové práce; Internet; competition; telecommunication; master's theses