Využití komerčních komunikací při podpoře značky Tatranky Opavia - Zelenková, Markéta (2007)
Cílem práce bylo popsat různé druhy komerčních komunikací a možnosti jejich využití při podpoře značky Tatranky Opavia. Konkrétně zde bylo pojednáno o reklamě, Public Relations, sponzoringu, podopře prodeje a direct mailu. Ve druhé části byly zanalyzovány kampaně, které již na Tatrankách proběhly, konkrétně v létě roku 2005 kampaň \"60 let společně na cestách\" a kampaň z roku 2006 \"Pomůžete nám zpátky do přírody?\". Na základě této analýzy a zhodnocení úspěšnosti byl navržen směr kampaní do budoucna.