Využití komerčních komunikací při podpoře značky Tatranky Opavia - Zelenková, Markéta; Postler, Milan, 1960-; Kopřiva, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2007)
Cílem práce bylo popsat různé druhy komerčních komunikací a možnosti jejich využití při podpoře značky Tatranky Opavia. Konkrétně zde bylo pojednáno o reklamě, Public Relations, sponzoringu, podopře prodeje a direct mailu. Ve druhé části byly zanalyzovány kampaně, které již na Tatrankách proběhly, konkrétně v létě roku 2005 kampaň \"60 let společně na cestách\" a kampaň z roku 2006 \"Pomůžete nám zpátky do přírody?\". Na základě této analýzy a zhodnocení úspěšnosti byl navržen směr kampaní do budoucna.
Vedoucí práce: Milan Postler
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; marketingová komunikace; diplomové práce; communication in marketing; master's theses