Možnosti přeshraniční spolupráce v Karlovarském kraji - Jambor, Stanislav; Wokoun, René, 1953-; Horáček, Jiří;RNDr.; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2007)
Předmětem diplomové práce je analýza přeshraniční spolupráce v Karlovarském kraji. Práce je rozčleněna do pěti kapitol. První kapitola obsahuje socioekonomickou analýzu Karlovarského kraje s identifikací jeho největších problémů. Druhá kapitola se věnuje přeshraniční spolupráci uskutečňované do roku 2006. Jsou zde zmíněny programy CBC Phare a INTERREG IIIA. Třetí kapitola se věnuje novému programovacímu období a konkrétně operačním programům přeshraniční spolupráce. Ve čtvrté kapitole jsou srovnány cíle minulých a současných programů přeshraniční spolupráce. Pátá kapitola je věnována možnostem přeshraniční spolupráce v Karlovarském kraji ve vybraných oblastech.
Vedoucí práce: René Wokoun
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: regionalistika a veřejná správa [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses