Finanční analýza společnosti Envi-pur, s r.o. - Hnojna, Pavel (2007)
Teoretická část práce vysvětluje podstatu finanční analýzy a její metody, obsahem praktické části je pak finanční analýza společnosti Envi-pur, s r. o. Práce obsahuje např. poměrové ukazatele, Du Pontův rozklad rentability a modely pro posouzení finančního zdraví.