Finanční analýza společnosti Envi-pur, s r.o. - Hnojna, Pavel; Synek, Miloslav, 1935-2022; Henkl, Dan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Teoretická část práce vysvětluje podstatu finanční analýzy a její metody, obsahem praktické části je pak finanční analýza společnosti Envi-pur, s r. o. Práce obsahuje např. poměrové ukazatele, Du Pontův rozklad rentability a modely pro posouzení finančního zdraví.
Vedoucí práce: Miloslav Synek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses