Analýza internetových stránek politických stran - Melichar, Vladimír; Boučková, Jana; Dostál, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Práce se zabývá analyzováním kvality webových prezentací pěti nejsilnějších stran na české politické scéně. Cílem je zhodnotit, do jaké míry využívají dané politické strany internetových stránek jako součásti marketingové komunikace. Práce se soustřeďuje na faktory úspěšnosti internetových stránek a specifika tvorby webů politických stran. Analýza je založena na nezávislém hodnocení klíčových faktorů úspěšnosti prezentací politických stran z pohledu běžného uživatele internetu.
Vedoucí práce: Jana Boučková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses