Nemocničná logistika - Horváth, Stanislav (2007)
Teoretický popis logistických technológií a integrácie logistického reťazca a ich aplikácia na nemocničné prostredie. Popis a analýza materiálového hospodárstva Všeobecnej fakultnej nemocnice v Prahe. Návrh integrácie logistického reťazca a návrh riešenia skladového hospodárstva VFN cez centrálny sklad. Návrh riešenia nemocničnej logistiky v Prahe na úrovni city logistiky.