Nemocničná logistika - Horváth, Stanislav; Pernica, Petr, 1948-; Trnková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Teoretický popis logistických technológií a integrácie logistického reťazca a ich aplikácia na nemocničné prostredie. Popis a analýza materiálového hospodárstva Všeobecnej fakultnej nemocnice v Prahe. Návrh integrácie logistického reťazca a návrh riešenia skladového hospodárstva VFN cez centrálny sklad. Návrh riešenia nemocničnej logistiky v Prahe na úrovni city logistiky.
Vedoucí práce: Petr Pernica
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; nemocnice; diplomové práce; hospitals; master's theses