Monitoring a efektivnost reklamních výdajů do on-line komunikace - Nakládal, Michal; Postler, Milan, 1960-; Ganoczy, Eduard; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Práca sa zameriava na problematiku on-line reklamy, jej efektívnosti z hľadiska jednotlivých druhov a sledovanie aktuálnych trendov v reklamných výdajoch do tohto segmentu. V prvej časti rozdeľujem používané druhy internetovej reklamy podľa medzinárodného delenia IAB a píšem aj o platobných modeloch a reklamných systémoch špecifických pre internet. Druhá časť porovnáva internet s masmédiami podľa kľúčových vlastností pre využitie v reklame. Práca opisuje efektivitu druhov internetovej reklamy. Tretia časť diplomovej práce detailne opisuje projekt spoločnosti Primetime s názvom Monitoring internetovej reklamy.
Vedoucí práce: Milan Postler
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses