Posouzení úrovně správy společnosti externím subjektem - Kokešová, Hedvika; Malý, Milan, 1936-; Skořepa, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Diplomová práce ?Posouzení úrovně správy společnosti externím subjektem? se zabývá aktuálními metodami, které jsou používány pro tento účel a dále je využívá při aktualizaci konkrétní metody, kterou používá pojišťovna AIG CZECH REPUBLIC pojišťovna, a.s. (AIG). Jsou zde nejdříve sepsány podrobné informace o problematice správy společnosti, jejích hodnotách i dobré praxi. Dále se práce zabývá existujícími metodami posuzování úrovně správy společnosti a to jak v čistě teoretické rovině, tak i co se týče jejich aplikace. Jádrem práce je podrobná analýza metody AIG a navržení její aktualizace a doplnění.
Vedoucí práce: Milan Malý
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses