Možnosti marketingové komunikace finanční společnosti - Hrstková, Kristýna; Koudelka, Jan; Motyčka, Luděk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Práce popisuje možnosti marketingové komunikace finančních společností na českém trhu. Blížeji se zabývá určitými doporučeními, které se týkají především oblasti reklamních kampaní. Je doplněna marketingovým výzkumem - konkrétně dotazníkovým šetřením, který se zabývá profilem typického klienta splátkových společností na českém trhu a charakteristikami typického úvěru, který je pomocí této možnosti financování, čerpán.
Vedoucí práce: Jan Koudelka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; marketing; diplomové práce; marketing; master's theses