Finanční analýza společnosti ČESKÝ TELECOM, a.s. - Divišová, Jana; Boukal, Petr, 1962-2022; Musil, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Cílem diplomové práce je provést finanční analýzu společnosti ČESKÝ TELECOM, a.s., interpretovat zjištěné skutečnosti a pokusit se navrhnout managementu společnosti případná doporučení ke zlepšení finanční situace. Teoretická část je převážně věnována metodice finanční analýzy, která je dále aplikována na vybraný podnik v praktické části této práce. Samotná finanční analýza je doplněna o analýzu telekomunikačního trhu a mezipodnikové srovnání s vybranými konkurenty.
Vedoucí práce: Petr Boukal
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses