Kvalita ve školství - Uldrychová, Hana; Plášková, Alena, 1949-; Pincová, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Práce vymezuje pojetí kvality ve školství, její vývoj a hodnocení. Dává přehled, jaké modely a nástroje se dají využívat pro řízení kvality ve vzdělávací instituci - jedná se o normu ISO 9001:2000, ISO/IWA 2:2003, filosofii TQM, Model excelence EFQM a model CAF. Dále zjišťuje pomocí dotazníkového šetření, jak základní a střední školy v ČR vnímají kvalitu a zda znají nebo využívají některé přístupy pro řízení kvality.
Vedoucí práce: Alena Plášková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; pedagogická evaluace; diplomové práce; educational evaluation; master's theses