Vnútorný trh EÚ (Jednotný trh finančných služieb) - Mihóková, Petra; Štěpánek, Pavel; Šindel, Jaromír, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2007)
Diplomová práca spracováva problematiku Vnútorného trhu EÚ s bližším zameraním na jeden z jeho princípov a to voľný pohyb finančných služieb. Záverečná časť je venovaná analýze fungovania hospodárskej súťaži na trhu retail bankovníctva a poistenia podnikateľských subjektov. V analýze je poskytnuté aj porovnanie postavenia bankového sektoru ČR konkrétne na trhu bežných účtov a súvisiacich služieb v rámci EÚ.
Vedoucí práce: Pavel Štěpánek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: regionalistika a veřejná správa [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses