Stanovení hodnoty společnosti Lovochemie a.s. - Vlček, Jiří (2007)
Diplomová práce je věnována problematice oceňování podniků. Teoretické poznatky jsou aplikovány na reálném případu ocenění podniku. Předmětem ocenění je společnost Lovochemie a.s., největší výrobce agrochemikálií v ČR.