Stanovení hodnoty společnosti Lovochemie a.s. - Vlček, Jiří; Scholleová, Hana, 1964-; Smrčka, Luboš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Diplomová práce je věnována problematice oceňování podniků. Teoretické poznatky jsou aplikovány na reálném případu ocenění podniku. Předmětem ocenění je společnost Lovochemie a.s., největší výrobce agrochemikálií v ČR.
Vedoucí práce: Hana Scholleová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; agrochemie; chemický průmysl; diplomové práce; agrochemistry; chemical industry; master's theses