Podnikatelský záměr v oblasti služeb - Přibylová, Pavla (2007)
Předmětem zaměření diplomové práce je podnikatelský plán s cílem poukázat na důležitost jeho písemné formy pro úspěch jakéhokoli podnikatelského záměru. V práci konkretizuji funkce podnikatelského plánu a jeho podrobnou strukturu za účelem kompletního rozboru nejdůležitějších složek pro všechny druhy nově vznikajících podniků. V práci dále uvádím důležité postřehy odborníků potřebné pro vytvoření kvalitního dokumentu a v neposlední řadě se věnuji i správné formě prezentace podnikatelského plánu, která s úspěchem projektu úzce souvisí. Součástí je také základní metodologie, jenž je v praktické části práce demonstrována na konkrétních příkladech.