Finanční analýza firmy Ferona, a.s. - Lukáč, David; Boukal, Petr, 1962-2022; Faltys, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Práce hodnotí celkovou finanční a ekonomickou situaci ve firmě Ferona, a.s. Vyhodnocuje firmu pomocí finanční analýzy. V této práce se využívá metod vertikální a horizontální analýzy, analýzy čistého pracovního kapitálu, poměrových ukazatelů, Altmanova indexu, ukazatelů z rodiny IN, Kralicekova rychlého testu, mezipodnikové srovnání či krátkou SWOT analýzu. V závěru se autor snažil doporučit některá opatření, která by mohla vést k optimalizaci jednotlivých ukazatelů.
Vedoucí práce: Petr Boukal
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; finanční analýza; diplomové práce; financial analysis; master's theses