Jak si založit podnik. - Mráz, Jakub (2007)
Práce se zaměřuje na popis teoretických oblastí souvisejících s charakteristikou osoby podnikatele, rozhodnutím podnikat, sestavením podnikatelského plánu, praktickými kroky vedoucími k založení společnosti s ručením omezeným. Teoretické poznatky jsou posléze aplikovány na příklad založení malého podniku ve formě s.r.o.