Jak si založit podnik. - Mráz, Jakub; Dvořáček, Jiří, 1947-; Mareš, David, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Práce se zaměřuje na popis teoretických oblastí souvisejících s charakteristikou osoby podnikatele, rozhodnutím podnikat, sestavením podnikatelského plánu, praktickými kroky vedoucími k založení společnosti s ručením omezeným. Teoretické poznatky jsou posléze aplikovány na příklad založení malého podniku ve formě s.r.o.
Vedoucí práce: Jiří Dvořáček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; společnost; podnikání; diplomové práce; society; business; master's theses