Analýza spokojenosti pracovníků ve společnosti BAEST, a.s. - Novotná, Kateřina (2007)
Práce se zabývá otázkou pracovní spokojenosti. Pracovníci jsou dnes považovány za jeden z nejdůležitějších zdrojů, které má organizace k dispozici. Úspěšnost a konkurenceschopnost společnosti je v nemalé míře závislá právě na pracovnících, a proto jim je třeba věnovat náležitou péči.