Analýza spokojenosti pracovníků ve společnosti BAEST, a.s. - Novotná, Kateřina; Lorencová, Hana; Kulovaný, František; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Práce se zabývá otázkou pracovní spokojenosti. Pracovníci jsou dnes považovány za jeden z nejdůležitějších zdrojů, které má organizace k dispozici. Úspěšnost a konkurenceschopnost společnosti je v nemalé míře závislá právě na pracovnících, a proto jim je třeba věnovat náležitou péči.
Vedoucí práce: Hana Lorencová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses