Ocenění společnosti Colorlak, a.s. - Brabcová, Jana; Scholleová, Hana, 1964-; Smrčka, Luboš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Cílem diplomové práce je stanovení tržní hodnoty skupiny Colorlak, a.s. V teoretické části práce je popsán základní teoretický rámec oceňování, metody a postupy používané při oceňování podniku. V aplikační části práce jsou metody aplikovány při konkrétním ocenění skupiny. Skupina Colorlak je tvořena výrobní společností a několika obchodními dceřinými společnostmi. Pro ocenění byla použita výnosová metoda DCF ve variantě FCFF. Podklady pro samotné ocenění jsou zejména strategická a finanční analýza a finanční plán.
Vedoucí práce: Hana Scholleová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; finanční analýza; diplomové práce; financial analysis; master's theses