Problematika vnitřní komunikace firmy - Matějovský, Jan; Bedrnová, Eva, 1946-; Kočí, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Práce se zabývá problematikou komunikace ve firemním prostředí, zejména se zaměřením na informační a komunikační technologie. K analýze využívá přístupu známého jako teorie omezení. Pomocí nástrojů, které poskytuje teorie omezení odhaluje slabá místa ve firemních komunikačních kanálech a navrhuje způsoby řešení.
Vedoucí práce: Eva Bedrnová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses