Přepravní služby v silniční dopravě - Kornatovská, Marie (2007)
Práce popisuje trh přepravních služeb v silniční dopravě v ČR. Charakterizuje jednak subjekty přepravních služeb, ale i průběh samotného přepravního procesu a jeho jednotlivé fáze. Zdůrazňuje priority při poskytování přepravních služeb v silniční dopravě a nastiňuje praktické kroky vedoucí k jejich dosažení.