Přepravní služby v silniční dopravě - Kornatovská, Marie; Eisler, Jan, 1947-; Bláhová, Petra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Práce popisuje trh přepravních služeb v silniční dopravě v ČR. Charakterizuje jednak subjekty přepravních služeb, ale i průběh samotného přepravního procesu a jeho jednotlivé fáze. Zdůrazňuje priority při poskytování přepravních služeb v silniční dopravě a nastiňuje praktické kroky vedoucí k jejich dosažení.
Vedoucí práce: Jan Eisler
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; silniční doprava; diplomové práce; road traffic; master's theses