Strategický rozvoj společnosti Conseq Investment Management, a. s. - Frayerová, Michaela (2007)
Cílem této práce je zaměření se na tzv. SWOT analýzu, tzn. zhodnocení situace, v jaké se obchodníci s cennými papíry na našem trhu nacházejí se zaměřením na akciovou společnost Conseq Investment Management, dále na analýzu strategie, s jakou společnost na kapitálovém trhu působí. Dále je zde pojednáno o současné ekonomické a demografické situaci v České republice, protože toto (a nejen to) má velký význam nejen pro investiční zprostředkovatele, ale také pro jiná odvětví.