Analýza finanční výkonnosti společnosti Coca-Cola Beverages Česká republika - Slanina, Tomáš (2007)
Práce analyzuje finanční výkonnost společnosti Coca-Cola Beverages Česká republika z pohledu externího analytika. Pro hodnocení jsou použity všechny vhodné metody finanční analýzy, tj. rozbor absolutních ukazatelů, analýza poměrovými ukazately a aplikace ukazatele ekonomické přidané hodnoty (EVA). Dále je finanční situace podniku porovnána s jeho největšími konkurenty na trhu (General Bottlers a Kofola).