Analýza finanční výkonnosti společnosti Coca-Cola Beverages Česká republika - Slanina, Tomáš; Kislingerová, Eva, 1950-; Jelínek, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Práce analyzuje finanční výkonnost společnosti Coca-Cola Beverages Česká republika z pohledu externího analytika. Pro hodnocení jsou použity všechny vhodné metody finanční analýzy, tj. rozbor absolutních ukazatelů, analýza poměrovými ukazately a aplikace ukazatele ekonomické přidané hodnoty (EVA). Dále je finanční situace podniku porovnána s jeho největšími konkurenty na trhu (General Bottlers a Kofola).
Vedoucí práce: Eva Kislingerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; nealkoholické nápoje; diplomové práce; non-alcohol beverages; master's theses