Finanční analýza podniku - Hubertová, Angelika; Marek, Petr; Kraus, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2007)
Tato diplomová práce pojednává o finanční analýze a mezipodnikovém srovnání podniku STRABAG a.s. v období let 2002-2005. Cílem této práce je zhodnotit finanční zdraví podniku pomocí vybraných metod a srovnat podnik s největšími konkurenty z odvětví. V závěru je zhodnocena celková finanční situace podniku a zároveň jsou identifikovány příčiny některých nalezených problémů.
Vedoucí práce: Petr Marek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses