Legislativně-regulatorní aspekty rozvoje trhu rizikového a rozvojového kapitálu - Svobodová, Zuzana; Kopalová, Helena; Scholleová, Hana, 1964-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Diplomová práce se zabývá tématem rizikového a rozvojového kapitálu se zaměřením na legislativně-regulatorní opatření vedoucí k podpoře jeho rozvoje a shrnuje současný stav tohoto odvětví v České republice. Cílem diplomové práce je analyzovat podmínky pro soukromé investory a pokusit se charakterizovat na základě dosavadních zkušeností z České republiky i z jiných zemí klíčové faktory ovlivňující objem investic rizikového a rozvojového kapitálu.
Vedoucí práce: Helena Doláková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; konkurenceschopnost; inovace; diplomové práce; competitiveness; innovations; master's theses