Finanční analýza T-Mobile Czech Republic a.s. - Blažková, Eva (2007)
Práce hodnotí hospodaření společnosti T-Mobile Czech Republic a.s. za použití metod finanční analýzy. Jsou použity poměrové ukazatele, analýza horizontální a vertikální struktury. Dále tato práce hodnotí podnik pomocí bonitních a bankrotních modelů (Altmanův index, indexy IN, Kralickův Quick test) a analýzy ekonomické přidané hodnoty. Konkurenční postavení je hodnoceno pomocí spider grafu.