Finanční analýza T-Mobile Czech Republic a.s. - Blažková, Eva; Boukal, Petr, 1962-2022; Murárik, Igor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Práce hodnotí hospodaření společnosti T-Mobile Czech Republic a.s. za použití metod finanční analýzy. Jsou použity poměrové ukazatele, analýza horizontální a vertikální struktury. Dále tato práce hodnotí podnik pomocí bonitních a bankrotních modelů (Altmanův index, indexy IN, Kralickův Quick test) a analýzy ekonomické přidané hodnoty. Konkurenční postavení je hodnoceno pomocí spider grafu.
Vedoucí práce: Petr Boukal
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses