Komparativní zhodnocení projektu v neziskovém sektoru-žadatelé o azyl na trhu práce - Černá, Kateřina (2007)
Diplomová práce se zabývá zhodnocením neziskového projektu o žadatelých o azyl na trhu práce. Použitou metodologií je analýza přínosů a nákladů (CBA). Práce se také dotýká legislativy žadatelů o azyl, zvláště té, která je ovlivňuje při vstupu na trh práce.