Komparativní zhodnocení projektu v neziskovém sektoru-žadatelé o azyl na trhu práce - Černá, Kateřina; Sieber, Patrik, 1977-; Kršková, Martina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Diplomová práce se zabývá zhodnocením neziskového projektu o žadatelých o azyl na trhu práce. Použitou metodologií je analýza přínosů a nákladů (CBA). Práce se také dotýká legislativy žadatelů o azyl, zvláště té, která je ovlivňuje při vstupu na trh práce.
Vedoucí práce: Patrik Sieber
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses