(De)Regulace trhu s elektřinou teorie a praxe - Ouřada, Václav; Zemplinerová, Alena; Císař, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2007)
Diplomová práce se zabývá procesem deregulace trhu s elektřinou v ČR. V teoretické části zkoumá příčiny a důsledky regulace síťových odvětví pomocí názorů různých ekonomických směrů. Dále se soustřeďuje na současný trh s elektřinou v ČR, a to hlavně na změny cen elektrické energie pro koncové zákazníky a další trendy v budoucím vývoji energetické politiky EU.
Vedoucí práce: Alena Zemplinerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: národní hospodářství [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses