Právní systémy vs. Finanční trhy - Fulajtár, Katalin (2007)
Práce zkoumá souvislost mezi právnímy systémy a finančními trhy. Analyzuje práva akcionářů, vynutitelnost akcionářských práv v různých právních systémech. Práce vychází z přepokladu, že právní systém ovlivňuje velikost a vyspělost finančního trhu.