Právní systémy vs. Finanční trhy - Fulajtár, Katalin; Janáček, Kamil, 1943-2023; Adamec, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2007)
Práce zkoumá souvislost mezi právnímy systémy a finančními trhy. Analyzuje práva akcionářů, vynutitelnost akcionářských práv v různých právních systémech. Práce vychází z přepokladu, že právní systém ovlivňuje velikost a vyspělost finančního trhu.
Vedoucí práce: Kamil Janáček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: národní hospodářství [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses