Ekonomické zhodnocení outsourcingu výroby společnosti BAEST a.s. - Kunc, Martin (2007)
Hlavním cílem této práce je navrhnout fungování nově zřízeného střediska outsourcingu po stránce ekonomické, popsat metodiku jak postupovat při zadávání požadavku na nákup komponentů, jak plánovat spotřebu nákladů a jak náklady řídit. Práce obsahuje popis podniku, rozdělení typů outsourcingu, plánování nákladů a návrh reportů vhodných k zobrazení hodnocení střediska.