Ekonomické zhodnocení outsourcingu výroby společnosti BAEST a.s. - Kunc, Martin; Mikovcová, Hana, 1959-; Kulovaný, František; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Hlavním cílem této práce je navrhnout fungování nově zřízeného střediska outsourcingu po stránce ekonomické, popsat metodiku jak postupovat při zadávání požadavku na nákup komponentů, jak plánovat spotřebu nákladů a jak náklady řídit. Práce obsahuje popis podniku, rozdělení typů outsourcingu, plánování nákladů a návrh reportů vhodných k zobrazení hodnocení střediska.
Vedoucí práce: Hana Mikovcová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; řízení nákladů; plánování; outsourcing; controlling; diplomové práce; cost control; planning; outsourcing; controlling; master's theses