Informační infrastruktura telekomunikační společnosti - Feglar, Tomáš; Mildeová, Stanislava, 1959-; Muller, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2007)
Význam telekomunikačních společností je nesporný. Pozoruhodné je množství finančních prostředků, které přes tyto společnosti proudí. Částky obratu, které dosahují miliardových hodnot, řadí tento sektor mezi finančně nejproduktivnější. Oblast mobilní telekomunikace se dostává za rámec chápání jedince. Množství systémů, kterými každá společnost disponuje je několik set. Orientovat se v problematice je velmi obtížné a udržovat si povědomí o všech novinkách téměř nemožné. Základní stavební kameny velkých mobilních operátorů jsou však stejné a to je problematika, kterou tato práce popisuje.
Vedoucí práce: Stanislava Mildeová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; telekomunikace; diplomové práce; telecommunication; master's theses