Rizikový a rozvojový kapitál - Slavíková, Tereza; Kopalová, Helena; Scholleová, Hana, 1964-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práce analyzuje trhy rizikového a rozvojového kapitálu v zemích EU a porovnává vývoj na těchto trzích mezi sebou. Dotýká se také trhů rizikového a rozvojového kapitálu v zemích střední a východní Evropy, které již nyní začínají nabývat na významnosti a to nejen v jednotlivých zemích, ale i v celé Evropě. Poslední a rozsáhlou kapitolou je analýza trhu rizikového a rozvojového kapitálu v ČR.
Vedoucí práce: Helena Doláková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; investice; kapitál; diplomové práce; investments; capital; master's theses