Analýza firmy HTP s.r.o. a způsoby využití podpory ze zdrojů ČR a EU - Lustigová, Marcela (2007)
Diplomová práce přináší SWOT analýzu společnosti HTP s.r.o., která se zabývá vyhledáváním vhodných dodavatelů strojírenských dílů a komponentů z České a Slovenské republiky pro obchodní partnery především v oblasti zemí Beneluxu, Anglie a Německa. V další části jsou zmapovány možnosti podpory ze zdrojů ČR a EU. Ze strukturálních fondů je podrobněji rozpracován Operační program Podnikání a inovace, z něhož jsou vybrány vhodné programy podpory pro analyzovanou firmu HTP s.r.o.