Analýza firmy HTP s.r.o. a způsoby využití podpory ze zdrojů ČR a EU - Lustigová, Marcela; Vojík, Vladimír, 1944-; Tománek, Stanislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Diplomová práce přináší SWOT analýzu společnosti HTP s.r.o., která se zabývá vyhledáváním vhodných dodavatelů strojírenských dílů a komponentů z České a Slovenské republiky pro obchodní partnery především v oblasti zemí Beneluxu, Anglie a Německa. V další části jsou zmapovány možnosti podpory ze zdrojů ČR a EU. Ze strukturálních fondů je podrobněji rozpracován Operační program Podnikání a inovace, z něhož jsou vybrány vhodné programy podpory pro analyzovanou firmu HTP s.r.o.
Vedoucí práce: Vladimír Vojík
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; strukturální fondy; diplomové práce; structural funds; master's theses